lørdag 1. desember 2012

God adventstid

Her er det tid for advent og kos. Har startet bittelitt og fortsetter i morgen :)
Ikke så mange farger bortsett fra sølv, hvitt og stadig flere elementer i gull når julen kommer, men i adventstiden er det alltid et par lilla innslag.. Bildene av jentene og pappa er med, snart et år siden pappa gikk bort og savnet er ekstra sterkt på denne tiden..


GOD advent til dere alle..

Vi startet adventstiden med middag hos gode venner og Polarexpressen på film for store og små.
KOSELIG :)  Da passer følgende budskap godt inn;
All I want for Christmas is You
Titt gjerne innom SØMmakeriet for flere julestrømper..


14 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Jeg skjønner veldig godt savnet av pappaen, spesielt på denne tiden av året. Familien er stort sett samlet i julen og når en ikke lengre er der så er savnet stort. Det er mange år siden jeg mistet moren min, det var hun som samlet oss alle på juleaften og da hun ble borte så ble liksom ikke julen helt det samme...vi har det koselig nå også det er ikke det, men den er ikke helt det samme lengre uten henne.

Så nydelige julestrømper du har laget, du er så kreativ og flink av deg!
Ønsker deg en flott adventshelg, klem fra Jorunn

Romantikk-takk. sa...

Heia Tove.
Nydelig hjemme hos deg og så flotte bilder av barna dine og din far. :) Skjønner godt at du savner ham veldig. <3 Har det på samme måten, det er bare 2 år siden min mamma døde også og det kjennes ekstra vondt rundt høytider.
God klem fra meg.

Cathrin sa...

Ja tia vi går i møte e fylt av savn etter kjære som ikke længre e hær lamme oss, heldivis e dæm jo hær allikavell i hjærtan og tankan vårres. :o)
Di julestrømpan dine va nydeli, hadde d ikke vært førr at vi allerede har en strømpe vær så sku æ sotte et par av di høyt på ønskelista i år. Du e så utruli dykti!
Nu e adventsstjerna kommen opp og nissan i nissehuse vårres fløtta inn, da gjennstår bare kjøkkene. Trur vi spare d tel i mårra sia d ser dårli ut førr julegrantenning førr vårres del da han kompis e sjukpjusk på 4 dagen.
Trur vi må nisse litt nissestreka tel småfuglan i mårra, så har vi nåkka inneting som får tia tel å gå og fuglan blir mætt i jula. ;o)
Ha ei flott adventsti!
-klæm-

Black Feathers sa...

Heisann du. ;)

Veldig leit med faren din. Klart det er et savn, huff det er jo veldig trist. Dere må kose dere med alle minnene.

Flotte julestrønper du har tryllet frem. For ikke å snakke om alle de lekre håndklærne som du la ut bilder av på facebook. ;)

Ønsker deg en flott lørdag. ;)
Klem Eline.

Fabelaktig sa...

Hei søte deg!
Da rakk jeg endelig innom her igjen vet du. Hvor ble tiden av?
Jeg ser at jeg ikke rekker å besøke alle like ofte som jeg burde/skulle/ønske, men jeg blogger jo mest for min egen del - det er bare fryktelig stas at jeg har verdens fineste lesere, slike som deg.

Kan forstå at du savner pappaen din!

Jeg håper din første søndag i advent har vært aldeles nydelig!
Stor og god klem fra Frøken Fabelaktig!

salige lavendel sa...

Er det virkelig snart et år siden....så skremmende fort månedene flyr. Tiden rundt årsdagen for tapet av noen man har vært så glad i kan være en vanskelig tid, man får kanskje sette av en liten mimrestund hvor man kan hente fram gode minner og kanskje gode bilder også? Og tillate seg å både le og gråte...
Fra det ene til det andre - så utrolig perfekt og sirlig broderi du lager, det var flott å se det på nært hold. God ide å lage et hjerte av skrift!! Lin og rødt synes jeg også er en helskjønn kombinasjon. Du er flink! Flott at sjokolade eskene falt i smak =) Jeg skal etterhvert legge ut noen oppskrifter på hjemmelaget konfekt, for jeg har plutselig fått dilla på det. Så kanskje du kan finne litt inspirasjon til hva du kan putte oppi eskene dine etterhvert?? Må bare finne noen ledige stunder...og dem er det ikke alltid for mange av. Kos deg med dagen hvis du kan! klemmer fra meg til deg

Et hus i en hage sa...

Hallo:))
Gleder meg sååå masse til skjerfene kommer;)) Da skal det blogges og linkes:))!! Det er HELT sikkert!!
Så trist med faren din da! Hadde jo nesten ett års pause så det har jeg ikke fått med meg...
Men håper dagene blir bra, og at dere koser dere MAAAASSE!!
Stor klem fra Tone-C

♥ Netta ♥ sa...

Jeg kan tenke meg savnet etter din pappa blir ekstra sterkt rundt julehøytiden, man tenker litt ekstra på de som ikke er tilstede.

Så koselig det hørtes ut med middag hos gode venner og en herlig julefilm. Det er det beste med adventstiden - god tid, samvær med venner og masse kos ♥

Ha en fin kveld!

Klem
Netta

salige lavendel sa...

Høres fint ut! Puddersnø og solskinn her også i dag. Det kommer nok flere innlegg om hjemmelaget godis, jeg har nemlig litt dilla for tiden. Prøvde meg på bounty-hjerter for noen dager siden og de ble også veldig gode.Super enkle å lage uten at det tar så lang tid heller. Nå har jeg akkurat laget en porsjon med daddelmarsipan (med appelsinlikør)så nå begynner kveldskosestunden her hos oss =)

Black Feathers sa...

Hei Skjønne Martilie.
Tusen takk for koselig kommentar. Ja du har så helt rett i det. Her er det barna som skal styre pyntingen i år. Mens jeg får ligge på sofaen å dirrigere litt. ;) Jeg tror det kan bli en fin opplevelse alikevell.
Ha en riktig flott kveld. ;)
Klem ;)

salige lavendel sa...

Så kjedelig med matintoleranse! Får håpe det ikke er så veldig mange forskjellige ting hun får utslag på da. Lykke til.

Liza sa...

Hei Lenge siden sist
Savn er sunt, det holder minnene levende og spesielt i rundt juletider hvor familier kommer sammen og deler hyggelige minner om en svunnen tid:)
Nydelige bilder, oppdekning og juledekorasjoner.
God advent
Klem
Liza

Anonym sa...

I couldn't resist commenting. Well written!

my blog post ... treatment for oral herpes on tongue

Anonym sa...

Hi there, I enjoy reading through your article post.
I like to write a little comment to support you.

Feel free to visit my website ... how to get likes on facebook

Related Posts with Thumbnails